Om oss

Om oss

  • Gästrike Trafikmålning är ett ungt företag med mångårig erfarenhet från alla typer av vägmarkeringar. Vi utför handläggning med termoplastisk massa.
  • Vi utgår ifrån Gävleborgs län men kan utför arbeten i hela Sverige.
  • Våra projekt sträcker sig från Göteborg i söder till Haparanda i norr.
  • Inget projekt är för litet eller för stort för oss, vi gör allt för att lösa just ditt problem.
  • Vår personal är utbildad med samtliga av Trafikverkets kurser.

Miljö

Vi har ett gediget miljötänk som genomsyras av ett ständigt tänk och vilja att bli bättre på området. Ett steg i vår miljösatsning är att vi endast använder oss av fordon som uppfyller miljökraven som ställs inom miljözonerna men också att vi källsorterar avfall, gör miljöanpassade inköp där vi ställer krav på leverantörer. Vi använder också av bästa möjliga bränsle samt arbetar mot en minskad bränsleförbrukning.

Kvalitetsmål

Företaget skall marknadsföra tjänster och produkter av högsta kvalité inom vägmarkeringar. Vi skall väl svara upp mot kundens krav och behov.

Vi skall tillgodose de miljöbetingade krav som kan ställas på verksamheten.

Vi skall hålla utlovade leverans- och färdigställandetider. Eventuella garantiåtaganden eller reklamationer skall åtgärdas snarast möjligt, normalt inom en till två arbetsveckor.

Våra medarbetare skall ha en hög social kompetens samt en gedigen kunskap om de tjänster och produkter som företaget marknadsför samt en stor kunskap i de miljö och säkerhetsregler som gäller för utförandet av arbetena.

Samarbetspartners

NCC Industry - NCC Sverige - Riksbyggen - BJ Markbyggnads - TPM Industrimålning - Skanska - PEAB

Vi utför även arbeten åt bostadsrättsföreningar,samfälligheter samt kommuner.

Kommuner vi utfört arbeten åt under de senaste säsongerna:

Gävle - Bollnäs - Sandviken - Piteå - Haparanda - Örnsköldsvik - Sundsvall - Timrå - Hudiksvall - Tierp - Borlänge - Mora - Haninge - Ockelbo

Högsta kvalitet inom vägmarkeringar!
Kontakta oss